CONDICIONS D'ÙS

UTILITZACIÓ DE LA WEB

Els Usuaris, utilitzaran el portal únicament i exclusivament per a ús privat i particular. Els Usuaris no podran copiar, reproduir, transmetre o distribuir de qualsevol manera el contingut de la web o dels servicis que poden obtindre's a través del mateix sense el permís per escrit per part de l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L'usuari reconeix que totes les imatges, dissenys, dibuixos, continguts, logos, marques i qualsevol altre producte susceptible d'estar protegit en virtut de la legislació aplicable en matèria de Propietat Intel·lectual, Patents i Marques a què tinguera accés per l'ús del portal, són propietat de l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ o de tercers titulars dels mismos. El usuari es compromet a fer ús de les webs respectant tals drets.

L'ús de la web, així com la contractació de servicis y/o productes a través de la mateixa per part de l'usuari, no implica en cap cas cessió al mateix de drets per part de l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ en matèria de Propietat Intel·lectual, Patents i Marques.

L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ prohibix la utilització del servici de totes maneres que de manera directa o indirecta supose la contravenció de la legislació aplicable en matèria de Propietat Intel·lectual, Patents i Marques, sent tal actuació així com les seues conseqüències de la responsabilitat exclusiva de l'usuari, que mantindrà, en tot cas, indemne a l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ.

Tot el contingut del portal (incluyendo text, imatges, marques dissenys, programari, etc.) és propietat de l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ o dels seus proveïdors de continguts i estan protegits i reconeguts nacional i internacionalment. No està permesa la seua reproducció, utilització o distribució de qualsevol manera, excepte, l'expressament permesa per l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ.

ENLLAÇOS O 'LINKS' A ALTRES WEBS

Dins de la web pot haver-hi enllaços a altres webs sobre els quals l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ no té control i dels que òbviament l'ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA D'EL PERELLÓ no es fa responsable.