L´ASSOCIACIÓ
INICI
NOTÍCIES
GUIA DE CARRERS
FESTES

FALLES. Març.

Festa en honor de Sant Josep que culmina la nit del 19 amb la crema dels monumnetos. La primera de les falles es va cremar en el Perelló l'any 1948. Hui la població compta amb dos comissions: Tro i Flama i Poble Vell.

SETMANA SANTA. Abril.

Festivitat en què tenen lloc nombroses mostres de religiositat popular destacant les tradicionals processons del Diumenge de Rams, Dijous i Divendres Sant i Domingo de Resurrecció.

SANT JOAN. Juny.

Tradicional festa organitzada per la Falla Tro i Flama que se celebra el la platja alrrededor d'una foguera la nit del 23 al 24 de Juny.

LA VERGE DEL CARMEN. Julio.

Se celebra el 16 de Julio i és la festa més antiga i la de major tradició. Estan organitzades per la Comunitat de Pescadors, com a forma d'agrair a la seua Patrona la protecció en les dures jornades en el mar.

Després d'una nit de música, s'arriba al Rosario de l'Aurora, en el que la Mare de Déu és passejada en un dels barcos de pesca.

A albs milers de persones contemplen la 'disparà', quan la Patrona ix al mar, seguida per nombroses embarcacions.

SANT PASCUAL BAILÓN. Octubre.

És el patró d'El Perelló. En el seu honor se celebra esta festa en què el primer Domingo d'Octubre es realitza una solemne processó amb la imatge del sant pels carrers de la localitat, en la que també participen els xiquets que s'any han rebut la Primera Comunió desfilant amb els seus trages.

FESTES PATRONALS. Desembre.

Entre el 4 i el 8 de Desembre, El Perelló viu la seua festa d'aniversari de constitució de l'Entitat Local Menor (EATIM). El dia 8 se celebra el dia de la Puríssima, també coneguda com la Immaculada Concepció.

FOTOS

Associació d´Hostaleria El Perelló

Av. Isaac Peral, 58

C.P.46420, El Perelló (València)

C.P. 46420

CONTACTAR
EL PERELLÓ
GUIA COMERCIAL
-   2011©hosteleriaelperello.com   -   Condicions d`ús   -   Avís legal   -   Política de privacitat   -   Web optimizada per a 1024x768   -   Visualització completa F11   -   Disseny IO SOLUTIONS   -