L´ASSOCIACIÓ
INICI
NOTÍCIES
GUIA DE CARRERS
L´ASSOCIACIÓ

Des que va ser constituïda, el 6 de juny de 1994, l'Associació d'Hostaleria d'El Perelló ha mantingut sempre un tarannà d'unitat i creixement. Els 19 socis que la integraven en aquell primer moment sabien que la millor forma de protegir els seus interessos i de mantenir una línia de progrés era unir-se en una entitat comuna. Actualment la majoria dels hosteleros del Perelló formen part de l'Associació ,i açò és un indicador clar dels efectes positius que suposa per al sector.


Durant tots aquests anys que porta en marxa, l'Associació ha obtingut diversos assoliments per a l'economia del Perelló, així com anar mantenint una línia d'organització d'esdeveniments orientats a reactivar l'indubtable valor turístic de la localitat.


L'Associació d'Hostaleria d'El Perelló creu en les possibilitats de la seua població, i el seu objectiu prioritari és augmentar constantment la qualitat en el servei al client i la diversitat en les ofertes turístiques, gastronomicas, culturals i d'oci. La unitat i la preocupació constant per les necessitats d'els qui visiten El Perelló són fonamentals en aquest procés de millora ininterrompuda.

FOTOS

Associació d´Hostaleria El Perelló

Av. Isaac Peral, 58

C.P.46420, El Perelló (València)

asociacion@hosteleriaelperello.com

CONTACTAR
EL PERELLÓ
GUIA COMERCIAL
-   2011©hosteleriaelperello.com   -   Condicions d`ús   -   Avís legal   -   Política de privacitat   -   Web optimizada per a 1024x768   -   Visualització completa F11   -   Disseny IO SOLUTIONS   -